You are here:   Home About us

 

 

 

 

About us

Situat în inima Timişoarei, la câteva sute de metri de Piaţa Victoriei, intr-o locaţie de vis, cu o vedere spre cea mai frumoasă panoramă asupra centrului oraşului şi a falezei Râului Bega, Swiss House Club este destinaţia perfectă pentru organiyarea unui eveniment.

Fineţea, rafinamentul şi luxul s-au întâlnit aici, la Swiss House Club, pentru a oferi clienţilor adevăratul gust al calităţii supreme. Odată ce aţi fost oaspetele nostru veţi reveni din nou, pentru că totul este aici la superlativ.

La Swiss House Club, un adevărat complex destinat  organizării unui eveniment special, vă puteţi trăi evenimentele festive ale vieţii în Wedding Hall, sau pentru evenimente mai restrânse în Wedding Hall Junior, vă puteţi relaxa sau juca o partidă de biliard în Billiard Bar, iar vara, puteţi să vă bucuraţi de linişte şi relaxare pe terasa complexului Swiss House Club.

Parcarea generoasă din curtea interioară a clubului, personalul calificat şi profesionist care vă stă la dispoziţie, internetul wireless, bucătăria rafinată, cocteilurile sofisticate, locaţia avantajoasă, toate stau la dispoziţia dumneavoastră.

Vă aşteptăm cu drag!